Een paar mooie dagen in Retie, Belgiรซ

Tijdens het hemelvaart weekend kwamen wij in actie op het goed georganiseerde internationale toernooi van familie Janssens uit Retie.
Vrijdagochtend begonnen we met de klasse tot 600 Kg. Er werden zware wedstrijden getrokken in de poule en Okia wist een 2e plaats te bemachtigen. Hierdoor plaatsten ze zich voor de kwartfinale waarin het Zwitserse Sins de tegenstander was. De eerste trek werd gewonnen, de 2e verloren waardoor er een beslissingstrek volgde helaas ging deze ook verloren en was de kwartfinale de eindbestemming.
Smiddag werd er meegedaan in de klasse tot 700 kg. Met enkele heren uit de 600 en jeugd jongens werd er wisselvallig getrokken maar werd er toch een mooie 5e plek in de poule gehaald.
Zaterdagochtend was het de beurt aan de jeugd tot 23 jaar. De jongens waren goed op dreef en haalden knap de finale. Hierin was het Duitse Bollen te sterk maar de jongens hebben een knappe prestatie geleverd waar we trots op zijn ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
Zaterdagmiddag deden de heren nog mee in de klasse tot 640 kilo. Waarin veel jongens hun debuut maakten op internationaal niveau in deze sterke klasse. Deze jonge ploeg wist zich goed staande te houden en werd knap 4e in de poule.
We kunnen terug kijken op een mooi weekend touwtrekken.