Nieuwe outfits dankzij sponsoren

Op zondag 14 april zullen de touwtrekkkers van Okia tijdens de thuiswedstrijd in Holten geheel in nieuwe outfits de strijd aan gaan. Maarliefst drie  teams zijn in het nieuw gestoken door de sponsoren

Carton – Agrarische Bedrijfshygiëne
Loonbedrijf Markvoort
Party Restaurant “Het Bonte Paard”

 

Jeugdteam | Party Restaurant “Het Bonte Paard”

Het jeugdteam van TTV Okia  bestaat uit een selectie fanatieke touwtrekkers in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Ze zijn in het nieuw gestoken door Partyrestaurant “Het Bonte Paard” .

“Het Bonte Paard” richt zich met name op het verzorgen van  feesten en partijen. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, receptie, diner of caféfeest; men staat garant voor een vlekkeloze uitvoering, gastvrije en professionele bediening en vooral heerlijk eten. Er is beschikking over sfeervolle ingerichte zalen waar u en uw gezelschap kunnen genieten van een gezellige en prettige ambiance. “Het Bonte Paard” denkt graag met u mee over speciale wensen om er gezamenlijk een spetterend feest van te maken.

680-team | Loonbedrijf Markvoort

Acht gedreven touwtrekkers vormen het 680-kg team van TTV OKIA. Doordat de kleding direct in contact staat met het touw heeft de kleding het soms zwaar te verduren en daarom zijn ze blij dat Loonbedrijf Markvoort uit Markelo  hen  heeft voorzien van een nieuw tenue. Loon- en Grondverzetbedrijf Markvoort te Markelo is naast een ruim dienstenaanbod van (agrarisch) loonwerk, gespecialiseerd in grondverzet- en straatwerkzaamheden. Het loonbedrijf levert een compleet dienstenaanbod voor particulieren, bedrijven, agrarische bedrijven en overheidsinstellingen.

640-team || Carton – Agrarische Bedrijfshygiëne

Het 640-kg selectieteam van TTV OKIA is in het nieuw gestoken door Carton – Agrarische Bedrijfshygiëne uit Holten. Groothandel Carton is inmiddels al geruime tijd een begrip op het gebied van de agrarische bedrijfshygiëne. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van reinigingsmiddelen voor de melkveehouderij. Daarbij voert het een compleet programma voor elk merk en type melkinstallatie, van conventioneel melken tot alle merken melkrobots. Naast reinigingsartikelen levert Groothandel Carton alle artikelen voor de moderne melkveehouderij waarbij praktijkgericht advies gegeven wordt om samen te komen tot de beste bedrijfsvoering, terwijl er op de kosten bespaard kan worden. Carton is dagelijks onderweg met twee voertuigen om de klanten eens per vijf weken te bezoeken. U kunt volop gebruik maken van de gratis bel- en bezorgservice.