OKIA meervoudig Nederlands kampioen

Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni was het NK touwtrekken. Deze werd gehouden op het mooi aangeklede veld van TTV Vriezenveen.

Op de vrijdag ochtend was het als eerst de beurt aan de 680 kg klasse. Dit jonge team bestond voornamelijk uit jeugd leden. Toch wisten ze 2e te worden in de poule. Helaas werd hierna niet veel meer gewonnen en bleef het bij een 4e plek.

Zaterdag ochtend was het tijd voor de jeugd  2 OKIA spelers mochten meedoen met het team van TTV Vriezenveen en wisten een 3e plek te halen.

Op zaterdag ochtend mocht de jeugd hun Nederlandse titel verdedigen. Deze kwamen makkelijk de poule door. Ook in de halve finale en in de finale waren ze sterker dan de tegenstander en wederom Nederlands kampioen!

Zaterdag ochtend was het ook de beurt aan het 640 kg team welke hun titel moesten verdedigen. Helaas bleek het team van de Valleitrekkers iets sterker en werd OKIA 2e.

s Middags was het de beurt aan het 600 team dat ook hun titel moest verdedigen. In de poule fase werden alle wedstrijden gewonnen. Deze trend werd in de halve finale en finale door gezet en het 600 team is weer Nederlands kampioen!